Tel  : +31 (0)528-234528
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Opleiding NLP en coachopleiding

Gratis Informatieavond NLP

Op deze avond maak je kennis met de trainer en het instituut en ontdek je wat NLP voor je kan betekenen. Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor een gratis informatieavond NLP 
Meer weten over NLP?

NLP Practitioner, een erkende en kleinschalige NLP opleiding

Met deze opleiding maak je een ontdekkingsreis naar wie je in werkelijkheid bent. Je wordt je meer en meer bewust van je onbewuste processen en je achterhaalt hoe je je gedrag kunt veranderen, zodat je bereikt wat je wilde bereiken. Deze opleiding vormt de basis voor veel vervolgopleidingen.
Lees meer over deze NLP opleiding.  

NLP Master Practitioner

Een opleiding tot waardegedreven leiderschap. Gaat het in de NLP Practitioner vooral over de vraag naar het hoe, in deze vervolgopleiding ligt de nadruk op het waarom, op de verborgen drijfveren van je handelen. Dit maakt het een duidelijk ander niveau van leren. NLP Master Practitioner is de basis voor de Mental Health Counselor.
Lees meer over deze opleiding.  

Opleiding Mental Health Coach

Deze professionele coach begeleidt mensen die zijn vastgelopen of dreigen vast te lopen in hun werk of priveleven. In deze vervolgopleiding leer je hoe je clienten leert zelf sturing te geven aan hun leven. Mental Health Coach is een post NLP Practitioner opleiding.
Lees meer over de opleiding Mental Health Coach 

Opleiding Mental Health Counselor

De Mental Health Counselor is eem vervolgopleiding op de NLP Master Practitioner. De opleiding is ook een verbreding en verdieping van de professionele Mental Health Coach. Lees meer over deze NLP opleiding

Opgave voor de workshop assertiviteit

Opgave voor informatieavond NLP